BIGtheme.net http://bigtheme.net/ecommerce/opencart OpenCart Templates

BHV praktijkdag

Een BHV Praktijk dag is een doeltreffende, praktische BHV cursus op uw eigen locatie, een dag vol praktijkoefeningen afgestemd op de risico’s binnen uw bedrijf, instelling of organisatie.

Wij werken niet uit een BHV boek of via een e-learningprogramma, hierdoor komt overbodige theorie te vervallen, wij zijn van mening dat je BHV leert door te doen, met name de praktische handelingen.


Eendaagse cursus

Onze BHV praktijkdag is een ééndaagse cursus voor zowel de gevorderde BHV-er als de beginnende BHV-er. Naast de vaste basis onderdelen, kunt u zelf een dagdeel samenstellen uit bijvoorbeeld de volgende onderdelen:

  • Verbandleer
  • Kinder ehbo
  • Portofoontraining
  • Ontruimingsoefening
  • Inzetoefeningen met een lotusslachtoffer

Hierdoor zal de cursus goed aansluiten op de risico’s binnen uw bedrijf, instelling of organisatie. Het aantal deelnemers is maximaal 12 per cursus. Prijzen vanaf 1450,00 € per cursus.


BHV cursus voor een vaste groepsprijs

Waar u elders betaalt per cursist of op basis van cursusinhoud, betaalt u bij ons altijd een van te voren afgesproken vaste groepsprijs voor een compleet op maat ingerichte BHV Praktijkdag. De afgesproken prijs is vast ongeacht de inhoud, en ongeacht het aantal deelnemers (Met een maximum van 12 deelnemers per dag). Daarnaast bespaart u op verletkosten voor nieuwe BHV’ers doordat de tweedaagse basisopleiding komt te vervallen en wordt vervangen voor één BHV praktijkdag.